Double Side Reusable Dipindhah Clear washable Anti-Slip Ndandani Nano Magic Tape

Katrangan singkat:

Katrangan: Iki digawe saka bahan gel Nano-pu sing Ora Beracun, Bisa Didaur Ulang lan Ramah Lingkungan. Amarga kanthi perekat sing kuat lan tahan lama, bisa dicuci, bisa digunakake maneh, gampang dicopot, sing ora bakal ninggal jejak ing tembok utawa tembok. lumahing. Data: Bahan PU Warna Busa Transparan/Putih/Ireng/Abu-abu Diameter inti kertas 38mm/76mm Ketebalan 0.5mm/1mm/2mm Tahan Suhu -20~120℃ Jembar 5mm~1250mm Dawane 1M/3M/5M/10M Fitur: Gampang dicopot bisa dicopot lan ora bakal rusak ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Video

    Tag produk

    katrangan :

    Iki digawe saka bahan gel Nano-pu sing Ora Beracun, Bisa Didaur Ulang lan Ramah Lingkungan. Amarga adesif sing kuat lan awet, bisa dicuci, bisa digunakake maneh, gampang dicopot, sing ora bakal ninggal jejak ing tembok utawa permukaan.

    data:

    Bahan PU
    Warna busa Transparan / putih / ireng / abu-abu
    Dhiameter inti kertas 38mm / 76mm
    kekandelan 0.5mm / 1mm / 2mm
    Tahan Suhu -20~120 ℃
    Jembar 5mm ~ 1250mm
    dawa 1M / 3M / 5M / 10M

    O1CN01oCmSJp1Dc7zAW4F9f_!!2364940236

    {AE3BB8D9-E7BD-413E-A95B-71FAE481922B}

    0191030090740

    Fitur:

    Bisa dicopot
    gampang dicopot lan ora bakal ngrusak tembok utawa lumahing.Simpen item ing panggonan tanpa slipping.

    Bisa digunakake maneh
    Bisa dicuci, bisa digunakake maneh luwih saka kaping 1000. Adhesive sisi pindho lan bisa dicuci lan bisa digunakake maneh.

    Bond Dhuwur
    Kanthi daya nyekel dhuwur lan linuwih jangka panjang, Tape bonds huruf dimensi kanggo tembok dicet kanggo signage njero ruangan utawa ruangan.

    Video:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan