Tape ati-ati

Katrangan singkat:

Katrangan: Pita ati-ati biasane digunakake ing lokasi konstruksi, lokasi sing mbebayani, adegan kejahatan lan liya-liyane kanggo misahake kacilakan lalu lintas utawa darurat. Pita Waspada iki uga digunakake kanggo pamblokiran ing mriksa lan mrikso kekuwatan, administrasi dalan, proyek perlindungan lingkungan utawa zona khusus liyane. Iku trep lan ora kudu contaminate lingkungan situs. Spesifikasi liyane saka tape Ati-ati kaya ing ngisor iki; 1) Bahan: 100% plastik PE prawan 2) Panjang Normal: 200m, 300m...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Video

    Tag produk

    katrangan :

    Pita ati-ati biasane digunakake ing lokasi konstruksi, lokasi mbebayani, adegan kejahatan lan liya-liyane kanggo misahake kacilakan lalu lintas utawa darurat. IkiTape ati-atiuga digunakake kanggo pamblokiran ing mriksa pasukan daya lan mrikso, administrasi dalan, project pangayoman lingkungan utawa zona khusus liyane. Iku trep lan ora kudu contaminate lingkungan situs.

    Spesifikasi liyane saka tape Ati-ati kaya ing ngisor iki;

    1) Bahan: 100% virgin PE plastik
    2) Dawane Normal: 200m, 300m utawa 500m
    3) Jembar normal: 7.0cm, 7.2cm utawa 7.5cm
    4) Ketebalan: 0.03-0.15mm (30 mikron nganti 150 mikron)
    5) Werna: Strip ing abang / putih, putih / ijo, kuning / ireng, putih / ireng, etc (warna liyane lan printings kasedhiya)

    Rincian lan Spesifikasi
    Adhesive Ora ana adhesive
    Bahan PE
    warna Strip ing abang / putih, putih / ijo, kuning / ireng, putih / ireng, etc (werna liyane lan prints kasedhiya)
    Panganggone lokasi construction, lokasi mbebayani, pemandangan angkara etc kanggo misahake saka kacilakan lalu lintas utawa darurat.
    Fitur Tandha jalur
    alangan dalan
    situs kerja konstruksi
    area lukisan
    TKP lsp
    Kaluwihan 1.Pabrik pemasok:We are pabrik profesional ing nggawe tape umpluk akrilik.
    2. Rega sing kompetitif: penjualan langsung pabrik, produksi profesional, jaminan kualitas
    3. Layanan sampurna: Pangiriman ing wektu, lan pitakonan bakal mangsuli ing 24 jam
    Sampel nyedhiyakake 1. We ngirim sampel paling 20mm jembaré muter utawa ukuran kertas A4 kanggo free2. Pelanggan bakal nanggung biaya pengiriman
    3. Sample lan biaya pengiriman mung nuduhake ketulusan sampeyan
    4. Kabeh biaya sampel related bakal bali sawise menehi hasil pisanan
    5. Iku bisa kanggo paling klien kita Thanks kanggo kerjasama
    Wektu timbal kanggo sampel 1-2 dina kerja

    tape_barrier_red_

     

    DANGER-TAPE blue-tape a3914d1e-aa49-42a1-9d2a-6d33603e4dc1

     

    Video:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan