•  Ice Hockey  Tape-4
  • Floor Marking Tape

Ningbo KV Adheisve Products Company Ltd dumunung ing Ningbo, China, pusat manufaktur sing misuwur ing donya. Perusahaan iki profesional ing manufaktur macem-macem promosi lan adhesive Tapes, kalebu: Aluminium foil tape, Flashing TAPE, kain tape, masking tape, kraft tape, barikade tape lint roller, Hockey tape, Anti slip tape PVC tape lan ing.

Produk kanthi kualitas dhuwur, disetujoni UL CSA CE BSI lan uga bisa nyukupi standar ROHS, populer banget ing Amerika, Inggris, Australia, lsp.

  • d3d250781 (1)
  • 045a446e1 (1)
  • fba7404d1 (1)

Ruang Kerja Inspiratif Digawe Gampang

Tekane Anyar

partner-img-5
partner-img-3
partner-img-4
partner-img-2
partner-img-1