• Tape Hoki Es-4
  • Tape Tandha Lantai

Ningbo KV Adheisve Products Company Ltd dumunung ing Ningbo, China, pusat manufaktur sing misuwur ing donya.Perusahaan profesional ing manufaktur macem-macem Tape promosi lan adhesive, kalebu: Aluminium foil tape, Flashing TAPE, kain tape, masking tape, kraft tape, barikade tape lint roller, hoki tape, Anti slip tape PVC tape lan ing.

Produk kanthi kualitas dhuwur, disetujoni UL CSA CE BSI lan uga bisa nyukupi standar ROHS, populer banget ing Amerika, Inggris, Australia, lsp.

  • d3d250781 (1)
  • 045a446e1 (1)
  • fba7404d1 (1)

Ruang Kerja Inspiratif Digawe Ora Gampang

Tekane Anyar

partner-img-5
partner-img-3
partner-img-4
partner-img-2
partner-img-1