Pvc Lane Marking Tape

Katrangan singkat:

PVC lane marking tape (PVC floor marking tape) nggunakake film PVC alus minangka bahan backing lan dilapisi karo adhesive adhedhasar karet. Kita duwe warna sing padhet utawa warna campuran. Fitur Tape Tandha Lantai Pvc * Ketahanan nyandhang dhuwur * Tahan banyu & bukti kelembapan * Ketahanan korosi lan antistatik * Selaras karo syarat arahan RoHS KODE BACKING ADHESIVE THICKNESS (mm) ADHESION (N/cm) TENSILE (N/cm) ELONGA - TION (%) SUHU- ERATURE (℃) FITUR & am...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • :
  • Detail Produk

    video

    Tag produk

    PVC lane marking tape (PVC floor marking tape) nggunakake film PVC alus minangka bahan backing lan dilapisi karo adhesive adhedhasar karet. Kita duwe warna sing padhet utawa warna campuran.

    Fitur saka Pvc Floor Marking Tape

     * Resistance nyandhang dhuwur

    * Anti banyu & bukti kelembapan

    * Tahan korosi lan antistatik

    * Selaras karo syarat arahan RoHS

    KODE

    BACKING

    ADHESIVE

    KETEBAL
    (mm)

    ADHESION
    (N/cm)

    TENSILE
    (N/cm)

    ELONGA-
    TION
    (%)

    TEMP-
    ERATURE
    (℃)

    FITUR & APLIKASI

    P130

    PVC

    KARET

    0.13

    1.0

    25

    150

    80

    Rong werna tandha tape, laminated karo BOPP film wis banget anti-abrasion property, digunakake kanggo menehi tandha lan nglindhungi lemah lan wilayah tartamtu, werna standar kalebu, putih / abang, putih / ijo, kuning / ireng.

    P150

    PVC

    KARET

    0.15

    1.0

    27

    160

    80

    P170

    PVC

    KARET

    0.17

    1.0

    30

    200

    80

    P190

    PVC

    KARET

    0.19

    1.0

    32

    200

    80

    P210

    PVC

    KARET

    0.21

    1.0

    35

    200

    80

    2P130

    PVC

    KARET

    0.13

    1.0

    18

    150

    80

    Rong werna tandha tape, digunakake kanggo menehi tandha lan nglindhungi lemah lan wilayah tartamtu, werna standar kalebu, putih / abang, putih / ijo, kuning / ireng.

    2P150

    PVC

    KARET

    0.15

    1.0

    20

    150

    80

    2P170

    PVC

    KARET

    0.17

    1.0

    23

    170

    80

    2P130-1

    PVC

    KARET

    0.13

    1.0

    20

    150

    80

    Tape tandha siji warna, digunakake kanggo menehi tandha lan nglindhungi lemah lan wilayah tartamtu.

    2P150-1

    PVC

    KARET

    0.15

    1.0

    23

    150

    80

    2P170-1

    PVC

    KARET

    0.17

    1.0

    25

    170

    80

    3P130-1

    PVC

    KARET

    0.13

    1.5

    20

    150

    80

    Tape tandha unwinding gampang, kanthi ngeculake properti, digunakake kanggo menehi tandha lan nglindhungi lemah lan wilayah tartamtu, lsp.

    3P150-1

    PVC

    KARET

    0.15

    1.5

    23

    150

    80

    3P170-1

    PVC

    KARET

    0.17

    1.5

    25

    170

    80

    pvc-lane-marking-tape

    _20180921151114

    floor-marking-tap2e

    20190810090859

     

    Video:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan