Tape Bungkus Pipa Tugas Berat

Katrangan singkat:

Item Heavy Duty Pipe wrapping Tape Material Film PVC berkinerja tinggi dilaminasi khusus diformulasikan karet adhesive bituminous dimodifikasi, dipisahake karo jembaré, silikon dilapisi kertas release kuwat, fleksibel lan pita self-adhesive dawa pita 15 meter jembaré tape 225 mm Tipe Pipa wesi ulet Pipa ukuran 800mm diameteripun. Aplikasi Saluran transmisi banyu sing bisa diminum Gulungan dawa 15 Meter Panjang pipa 6.890 meter Total Ketebalan Tape 1.65mm Ketebalan Backing .75mm0 ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min: 100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber: 10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    video

    Tag produk

    Item Tape Pembungkus Pipa Tugas Berat
    Bahan Film PVC kinerja dhuwur dilaminasi dadi adesif bituminous sing diowahi khusus karet, dipisahake karo kertas rilis sing dilapisi silikon sing kuwat, fleksibel lan pita perekat.
    Dawane tape 15 meter
    Jembaré tape 225 mm
    Tipe Pipa Pipa Besi Ulet
    Ukuran Pipa 800 mm diameteripun.
    Aplikasi Saluran transmisi banyu sing bisa diombe
    Gulung dawa 15 meter
    Dawane pipa 6,890 meter
    Total Ketebalan Tape 1,65 mm
    Ketebalan Backing .75mm0
    Ketebalan adhesive 0,90 mm
    Standar ASTM
    Sifat teknis liyane Kanggo dituduhake ing kutipan
    Primer Diprodhuksi saka padhet bituminous kanthi pelarut hidrokarbon sing cepet garing
    Senyawa Molding  Senyawa fleksibel lan non hardening
    mata uang dolar AS
    Periode Pangiriman Kanggo dituduhake (C & F Bahrain)
    Mesin Bungkus Tape dibutuhake
    warna ireng

    20180618153550 Insulation-Tape-2-1 20160824141723

    20180425115455

    Video:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan