Babagan Kita

Ningbo KV Adheisve Products Company Ltd dumunung ing Ningbo, China, pusat manufaktur sing misuwur ing donya. Perusahaan iki profesional ing manufaktur macem-macem Tape promosi lan adhesive, kalebu: Aluminium foil tape, Flashing TAPE, kain tape, masking tape, kraft tape, barikade tape lint roller, Hockey tape, Anti slip tape PVC tape lan ing.

Produk kanthi kualitas dhuwur, disetujoni UL CSA CE BSI lan uga bisa nyukupi standar ROHS,
banget populer ing Amerika, UK, Australia, etc

Factory-Tour2
Factory-Tour8
Factory-Tour3