Tuku Rating Bisnis Pita Optik Ing Volume gedhe

Pimpinan industri teknik kamar bebas bledug super resik tradisional wis kasil ngowahi lapangan film fungsional kanggo miwiti lelungan anyar. Bisnis tradisional perusahaan yaiku R&D, produksi lan dodolan teknik laboratorium ultra resik lan produk pendukung. Wis ngrampungake meh 100 proyek teknik ruangan ultra resik ing China. Bisnis utamane kalebu desain lan konstruksi ruangan sing resik banget, uga R&D, produksi lan dodolan sarung tangan anti-bledug lan anti-statis, topi lan sepatu lan barang-barang liyane. Tingkat reresik Ultra resik tekan tingkat 10. Wiwit 2013, perusahaan wis aktif rubah tata letak menyang lapangan bahan tipis fungsional, utamané mbikak produksi massa film optik TAC, film plastik aluminium, tape OCA lan produk liyane, miwiti a lelampahan anyar wutah.

Nggabungake bisnis target kualitas industri film plastik aluminium, lan lay metu lapangan aplikasi baterei lithium daya dhuwur-mburi. Ing Juli 2016, perusahaan entuk bisnis materi kemasan njaba film komposit aluminium-plastik saka baterei lithium-ion ing Japanese letterpress Co., Ltd. kanggo entuk kapasitas produksi film aluminium-plastik 2 yuta meter persegi / sasi. Ing pungkasan 2016, perusahaan dirancang kanggo nggedhekake kapasitas produksi 3 yuta meter persegi / sasi ing Changzhou. Dikarepake bakal dilebokake ing produksi ing kuartal katelu 2018. Sawise produksi, perusahaan bakal duwe kapasitas produksi film aluminium-plastik 5 yuta meter persegi / sasi, lan produk perusahaan bakal mboko sithik ganti saka konsumsi lithium. -Ion baterei aluminium-plastik film Bisnis membran ngembangaken menyang dhuwur-mburi daya lithium baterei aluminium-plastik lapangan membran.

 Bisnis bahan fungsional elektronik wis dikembangake kanthi cepet, lan keluwesan kinerja perusahaan wis ditambahi kanthi akeh produk. Wiwit transformasi ing 2013, perusahaan wis nandur modhal ing construction saka basis industri bahan fungsional elektronik ing Changzhou. 11 garis lapisan tliti saka project phase I sijine menyang produksi ing pungkasan 2015, utamané prodhuksi dhuwur-mburi film pangayoman dimurnèkaké, film bledosan-bukti, tape pindho sisi, tape optik, boros panas grafit lan produk fungsi liyane. Ing wektu sing padha, perusahaan nandur modhal 1,12 milyar yuan kanggo mbangun 94 yuta meter persegi proyek film TAC, sing samesthine bakal dilebokake ing produksi ing tengah 2018. Perusahaan bahan fungsional Elektronik lan macem-macem produk ngembangake keluwesan kinerja perusahaan.

 Disaranake ndarbeni 100% ekuitas elektronik Qianhong kanggo nggedhekake rantai industri lan nambah keunggulan kompetitif industri. Perusahaan kasebut ngrancang ngetokake 55,7 yuta saham, ngunggahake 1,117 milyar yuan, mbayar 338 yuta yuan ing wektu sing padha, lan entuk 100% ekuitas Qianhong electronics. Bisnis utama Qianhong electronic kalebu R&D, produksi lan dodolan piranti fungsional elektronik konsumen. Iku produsen die-nglereni hilir saka bahan film fungsional. Pelanggan hilir Qianhong electronic kalebu produsen ponsel pertama kayata oppo lan vivo, lan presisi Dongfang Liangcai lan Changying (10.470, - 0.43, -3.94%) lan pemasok liyane ing bidang elektronik konsumen. Qianhong electronics dadi Supplier qualified saka AAC lan Foxconn ing Langfang ing 2017. Qianhong elektronik janji bakal mujudaken MediaWiki net lantaran kanggo tiyang sepah saka 2017 kanggo 2019 ora kurang saka 110 yuta yuan, 150 yuta yuan lan 190 yuta yuan mungguh. Sawise akuisisi Qianhong electronics, perusahaan temen maujud extension chain industri ing lapangan electronics konsumen, lan nambah kauntungan competitive lengkap industri.


Wektu kirim: Apr-17-2020