Tampilan Tutul Lengkap Teknologi Kemasan OLED

2017 Shanghai International tutul lan pameran pameran bakal dianakaké ing Shanghai World Expo bale pameran saka April 25 kanggo 27.

Pameran kasebut nggabungake perusahaan saka layar tutul, panel tampilan, manufaktur ponsel, peralatan audio-visual, desain skema elektronik, lan liya-liyane. OLED, industri tampilan anyar, mesthi bakal dadi fokus pameran iki.

 OLED cocok banget kanggo layar fleksibel, kayata telpon pinter, tablet lan layar TV. Dibandhingake karo tampilan tradisional, OLED nduweni kinerja warna sing luwih cetha lan kontras sing dhuwur.

 File201741811174382731

Nanging, salah sawijining masalah utama teknologi OLED yaiku kerentanan marang lingkungan. Mulane, bahan sensitif kudu dikemas kanthi presisi paling dhuwur kanggo ngisolasi oksigen lan kelembapan. Ing tartamtu, syarat aplikasi OLED ing lumahing sudhut mlengkung 3D lan lempitan telpon seluler ing mangsa nuduhke tantangan anyar kanggo teknologi packaging, sawetara perlu tape packaging, sawetara kudu nambah tambahan alangan ikatan film, etc. Akibaté, Desa wis dikembangaké. seri saka tape alangi sing bisa encapsulate kabeh lumahing bahan OLED, isolasi Kelembapan lan menehi efek sealing tahan suwe.

 Saliyane produk TESA? 615xx lan 6156x dikemas dening OLED, Desa nyedhiyakake solusi liyane kanggo OLED.

 File201741811181111112

 ① Paket OLED, film penghalang komposit lan pita penghalang

 · Rintangan kelembapan ing arah XY

 · Tape bisa nyedhiyakake macem-macem kelas penghalang uap banyu

 ① + ② laminasi film lan OLED, kayata film penghalang, sensor tutul lan film panutup

 · Transparansi dhuwur lan kabut sing sithik

 · Adhesion banget ing macem-macem bahan

 · PSA lan UV ngobati tape

 · Anti karat utawa tape alangi UV

 ② Gunakake tape transparan optik kanggo pas sensor tutul lan panutup film

 · Tape OCA barrier oksigen banyu

 · Tape kanthi koefisien dielektrik sing sithik

 ③ Adhesion film ing mburi OLED, kayata sensor utawa backplane fleksibel

 · Pita anti korosi

 · Kabeh jinis kaset komprèsi lan tingkat mbalek kanggo bantalan lan nyerep kejut

 · Tape kanthi koefisien dielektrik sing sithik


Wektu kirim: Apr-17-2020