2018 Pameran Pita Perekat Internasional China (Dongguan), Film Pelindung lan Film Optik kaping 12

Wiwit diadegaké ing 2007, China (Dongguan) pameran teknologi manufaktur film kinerja dhuwur internasional lan tape adesif, film protèktif lan pameran film optik (CAPE) wis dadi guide pasar lan vane saka film kinerja dhuwur, die-nglereni, tape adhesive, protèktif. film lan film optik ing South China, lan uga pilihan pisanan kanggo manufaktur kanggo nerbitaké produk anyar lan publisitas gambar. Iku film kinerja dhuwur profesional, tape adesif, peralatan Processing lan bahan related minangka pameran inti. Saliyane narik kawigaten Processing die-nglereni, produksi film lan manufaktur tampilan fotolistrik saka industri, gumantung ing kaluwihan geografis kluster industri ponsel lan docking rapi ing basis produksi, pameran teknologi manufaktur film dhuwur-kinerja internasional lan tape adesif, film protèktif lan pameran film optik diklumpukake luwih saka layar tutul, telpon seluler, electronics konsumen, tampilan photoelectric, layanan Manufaktur elektronik, automobile, medical Professional panuku lapangan aplikasi hilir kayata therapy lan energi anyar mandegake kanggo ngunjungi.

Penyelenggara uga bakal nyedhiyakake layanan cocog bisnis ing situs kanggo pameran film, pita perekat, peralatan pangolahan lan bahan sing gegandhengan. Luwih saka 100 merek lan luwih saka 500 produk anyar diklumpukake ing situs pameran pungkasan, kanthi area pameran 30000 meter persegi. Wilayah pameran direncanakake dadi 30000 meter persegi, 800 booth standar internasional disetel, lan luwih saka 320 pameran merek domestik lan manca samesthine bakal kumpul. Lineup skala gedhe lan pengaruh internasional bakal paling akeh ing jaman kepungkur!

Lingkup Pameran 

Pita perekat: kabeh jinis tape adesif kanggo macem-macem film, kertas, kain, foil, busa lan bahan dasar liyane.

Film protèktif:PE, pet, OPP lan film protèktif proses liyane; anti gores, bledosan-bukti, anti glare, anti voyeurism lan film protèktif fungsi liyane; film rilis kelas optik / kertas rilis & kertas dilapisi lan bahan tambahan & dhasar liyane.

Film optik:film padhang, film difusi, film refleksi, film polarisasi, film komposit cerah, film konduktor cahya lan film optik liyane kanggo lampu latar / tampilan; film protèktif optik, film hardening / film anti gores / film anti kamera / film bledosan-bukti / film anti glare, film ITO, lem optik OCA lan layar tutul liyane / film tampilan.

Film fungsional (industrial): BOPET, film PET / CPP, film bahan dasar rilis, film dasar pita perekat, film dekoratif IMD, konduksi panas grafit, insulasi panas / film mobil (film), kaca film, film reflektif, film sorot, film insulasi, film antistatik, lsp. .

Lapisan lan pangolahan presisi: mesin coating presisi, mesin slitting, mesin slitting, coiler, mesin laminating, meja potong otomatis, mesin pemotong / mesin die-cutting, peralatan laminating, peralatan coiling.

Pembentukan film: jalur produksi film blowing, garis ekstrusi film, mesin film casting, mesin gambar, mesin film winding.

Deteksi lan aksesoris: deteksi cacat film online, lapisan peralatan pangukuran kekandelan online, piranti ngruwat UV, peralatan pangatusan lapisan, peralatan mesin corona / perawatan bledug film optik, kontrol tension / piranti kontrol koreksi penyimpangan, agul-agul, piranti Filter, lapisan roller karet, eliminator elektrostatik, ion penggemar, kopling, lapisan mesin limbah peralatan perawatan gas, etc.

Bahan mentah lan produk kimia: bahan mentah lan produk kimia kanggo produksi film fungsional lan tape adesif, kalebu adesif, agen release, resin, gel silika organik, lem film protèktif, lapisan film, masterbatch, adhesive panas nyawiji, agen tambahan, tinta, etc.


Wektu kirim: Apr-17-2020